Strona główna/Oferty Pracy/Technolog żywności

Technolog żywności

Numer referencyjny: TŻ/TK
lokalizacja
mazowieckie / Warszawa
kategoria
Produkcja, Technolog Żywności

O pracodawcy:

Naszym Klientem jest firma produkcyjna, będąca jednym z liderów w branży piekarniczej.

Obowiązki:

  • nadzór nad procesami technologicznymi,
  • optymalizacja procesów produkcyjnych w zakresie wydajności, kosztów i jakości,
  • identyfikacja oraz wdrażanie nowych technologii i usprawnień w procesach produkcyjnych,
  • opracowywanie i aktualizacja dokumentacji technologicznej oraz receptur,
  • współpraca z działem jakości w celu zapewnienia zgodności produktów z normami i przepisami,
  • przeprowadzanie testów technologicznych oraz analiza ich wyników dla optymalizacji procesów,
  • szkolenie pracowników produkcji w zakresie wdrażanych technologii i standardów jakości.

Wymagania:

  • wykształcenie wyższe kierunkowe (technologia żywności, technologia żywienia),
  • doświadczenie na stanowisku technologa w branży spożywczej,
  • znajomość funkcjonowania systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności (normy BRC, PN EN ISO 9001 2009, HACCP)
  • doświadczenie w planowaniu i organizacji pracy podczas wdrażania nowych projektów/technologii,
  • znajomość języka angielskiego (B2).

Nasz Klient oferuje:

  • pracę w stabilnej, firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,
  • pakiet benefitów,
  • programy rozwojowe, szkolenia,
  • możliwość rozwoju zawodowego i poszerzania kompetencji.


wszystkie oferty 948
Logotypy FE RP Śląskie UE
do góry