Technolog żywności
Numer referencyjny: TŻ/TK- lokalizacja
- mazowieckie / Warszawa
- kategoria
- Produkcja, Technolog Żywności
O pracodawcy:
Naszym Klientem jest firma produkcyjna, będąca jednym z liderów w branży piekarniczej.
Obowiązki:
- nadzór nad procesami technologicznymi,
- optymalizacja procesów produkcyjnych w zakresie wydajności, kosztów i jakości,
- identyfikacja oraz wdrażanie nowych technologii i usprawnień w procesach produkcyjnych,
- opracowywanie i aktualizacja dokumentacji technologicznej oraz receptur,
- współpraca z działem jakości w celu zapewnienia zgodności produktów z normami i przepisami,
- przeprowadzanie testów technologicznych oraz analiza ich wyników dla optymalizacji procesów,
- szkolenie pracowników produkcji w zakresie wdrażanych technologii i standardów jakości.
Wymagania:
- wykształcenie wyższe kierunkowe (technologia żywności, technologia żywienia),
- doświadczenie na stanowisku technologa w branży spożywczej,
- znajomość funkcjonowania systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności (normy BRC, PN EN ISO 9001 2009, HACCP)
- doświadczenie w planowaniu i organizacji pracy podczas wdrażania nowych projektów/technologii,
- znajomość języka angielskiego (B2).
Nasz Klient oferuje:
- pracę w stabilnej, firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,
- pakiet benefitów,
- programy rozwojowe, szkolenia,
- możliwość rozwoju zawodowego i poszerzania kompetencji.
wszystkie oferty 948